2014. július 8., kedd

Májkrémmel töltött paprika


Hozzávalók (4 személyre):
4 kápia paprika, 20 dkg májkrém, 3 tojás, 1-2 teáskanál mustár, 2 evőkanál majonéz, petrezselyemzöld, só, bors.
Elkészítése:
A tojást keményre főzzük, amikor kihűlt, meghámozzuk, illetve kis lyukú reszelőn lereszeljük, majd simára keverjük a mustárral. Hozzáadjuk a májkrémet, a majonézt, sóval, őrölt borssal és apróra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük. A jól kikevert májas tölteléket egy műanyag zacskó vagy a tortadíszítő zsákjába rakjuk, és a megtisztított, kicsumázott paprikákba töltjük. Néhány órára hűtőszekrénybe tesszük, majd 1 cm-es szeletekre vágjuk. Kitűnő hidegtálakra, de önmagában is nagyon finom reggeli vagy vacsora.
A fűszerezést saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk.

1 megjegyzés:

Blogkonyha írta...

Kőrözöttel már töltöttem paprikát, májkrémmel még nem. Nagyon jó ötlet, egy hidegtálon el tudom képzelni... :o)